סלט תרד ותמר

מועצת הצמחים

החומרים (כ-8 מנות):


3/4 סלסלה תרד טרי מנוקה ושטוף
כוס תמרים קצוצים (עדיף מזנים כמו כמו דקל נור ואמרי)
חצי סלסלה תות שדה חתוך לפרוסות או פרי אחר

לרוטב:

מיץ מחצי תפוז
5 כפות חומץ בן-יין לבן
3 כפות שמן זית איכותי
1 שן שום כתוש
3 כפות דבש
2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים

אופן ההכנה:

קוצצים את התמרים. מפרידים את עלי התרד השטוף ומערבבים עם התות. בכלי קטן מערבבים את מרכיבי הרוטב.
מוסיפים לסלט את התמרים קצוצים, יוצקים את הרוטב, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים מיד.

תמרים למתכון סלט תרד ותמר